Stoiximan Super League

Έμβασμα μεγάλης ΠΑΕ στην ΑΕΛ ερευνά η Εισαγγελία!

Σύμφωνα με την "Δίκη στο ΣΚΑΪ" με επείγον έγγραφό της η αντεισαγγελέας Εφετών ζητάει τη διερεύνηση εμβάσματος που φέρεται να εμφανίζει να κατατίθενται 75.000 ευρώ στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Με επείγον έγγραφό της η αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Βιργινία Σακελλαροπούλου ζητάει τη διερεύνηση εμβάσματος που φέρεται να εμφανίζει να κατατίθενται 75.000 ευρώ στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ!

Η «Δίκη στον Σκάι» που μεταδόθηκε εκτάκτως απόψε λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποκάλυψε το σχετικό έμβασμα που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Δίκης», η κατάθεση φέρεται να έγινε στον τραπεζικό λογαριασμό της ομάδας της Λάρισας τον Μάιο του 2016 από μεγάλη ΠΑΕ, χωρίς όμως να εμφανίζεται δηλωθείσα συναλλαγή.

Το έγγραφο της κυρίας Σακελλαροπούλου, η οποία είναι εισαγγελέας της έδρας στην υπόθεση με τα στημένα του «Koriopolis», απευθύνεται στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, ο οποίος θα προχωρήσει στην ανάθεση της σχετικής έρευνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x