Αγγλία

Έμεινε άφωνος με Άλαν ο Κλοπ

O Γιούργκεν Κλοπ δεν βλέπει την ώρα να εξασφαλιστούν τα έγγραφα για να έχει στη διάθεσή του τον Άλαν Ροντρίγκες ντα Σόουζα, που τον έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό χάρη στο ταλέντο του.

Ο Άλαν Ροντρίγκες ντα Σόουζα είχε αποκτηθεί από την Ιντερνασιονάλ το καλοκαίρι, αλλά επειδή δεν μπορούσε να αποκτήσει άδεια εργασίας δόθηκε δανεικός στην φιλανδική SJK ενώ τώρα αγωνίζεται με την ίδια μορφή στην βελγική Σεντ Τρούιντεν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετρά αντίστροφα για να μπορέσει να έχει διαθέσιμος τον νεαρό Βραζιλιάνο. «Όταν ήρθα εδώ, έναν ή δύο μήνες αργότερα ήρθε ο Άλαν στην προπόνηση και ρώτησα ποιος ήταν. Μου είπαν ότι είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και ότι την περασμένη εβδομάδα έγινε πρωταθλητής Φινλανδίας. Ενδιαφέρον, απάντησα, γιατί δεν παίζει εδώ; Γιατί δεν είναι δυνατό, μου είπαν και τότε άρχισα να μαθαίνω για τους κανονισμούς της FA και τα σχετικά. Τον είδα στην προπόνηση και σκέφτηκα, Θεέ μου τι μπορούμε να κάνουμε για να δώσουμε σε αυτό το παιδί το δικαίωμα να έρθει και να αγωνιστεί εδώ; Είναι 19 ετών, έχει ένα απίστευτο ταλέντο, είναι καλός ποδοσφαιριστής με σωστή συμπεριφορά και όλοι τον αγαπάνε γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί. Είναι έξυπνος παίκτης. Για την ώρα δεν γίνεται να μείνει εδώ γιατί δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η άδεια, οπότε πρέπει να τον στείλουμε δανεικό. Τον στείλαμε στο Βέλγιο και τα πήγε καλά, πολύ καλά έως τώρα. Δεν είχαμε αμφιβολίες περί τούτου. Ήταν μια καλή κίνηση και για τις δύο πλευρές» δήλωσε ο Γερμανός κόουτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x