Stoiximan Super League

Έμεινε και διορθώνει τις αδυναμίες

Στην Αθήνα παρέμεινε ο Βίτορ Περέιρα, παρότι η ομάδα έχει ρεπό, με στόχο να ψάξει τα αίτια των μέτριων εμφανίσεων του Ολυμπιακού και να μπορέσει να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ φέτος.

Τα αίτια της εικόνας που έχει το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός αναζητούν η διοίκηση του συλλόγου σε συνεννόηση με τον Βίτορ Περέιρα.

Οι Πειραιώτες έχουν ρεπό, αλλά – σύμφωνα με τον «Γαύρο» - ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να μην μεταβεί στην πατρίδα του για να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα και να μείνει στην Ελλάδα μαζί με τους συνεργάτες του για να μπορέσουν να καταστρώσουν το πλάνο με το οποίο θα βγει η ομάδα από την αγωνιστική κρίση.

Ο 46χρονος κόουτς και τα άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου θα προσπαθήσουν να με «κρύο μυαλό» να κάνουν μία ανάλυση των μέχρι τώρα δεδομένων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η νίκη – πρόκριση επί της ΑΕΚ, ώστε να κάνουν το νταμπλ με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, θα υπάρξει «ενεργοποίηση» και τον αρχηγών και των παλιότερων παικτών στην ομάδα, οι οποίοι θα εξηγήσουν στην υπόλοιπη ομάδα πώς πρέπει να κινηθούν το επόμενο διάστημα.

Επίσης, επαφές με ποδοσφαιριστές θα έχουν και οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά (μετά από σχετική άδεια του Περέιρα), σε μία προσπάθεια τόνωσης του ηθικού της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x