Champions League

Έμεινε με το… Europa η Νάπολι

Στο Europa League θα συνεχίσει την φετινή ευρωπαϊκή της πορεία η Νάπολι, μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Φέγενορντ με 2-1 που την περιορίζει στην 3η θέση του ομίλου.

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φετινό Champions League η Νάπολι.

Οι «παρτενοπέι» γνώρισαν εκτός έδρας ήττα από την Φέγενορντ με 2-1, η οποία σε συνδυασμό με τη νίκη της Σαχτάρ επί της Μάντσεστερ Σίτι (2-1) στο άλλο ματς του ομίλου την περιορίζει στην 3η θέση και την… υποβιβάζει στο Europa League.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
Σαχτάρ – Μάντσεστερ Σίτι 2-1

Φέγενορντ – Νάπολι 2-1
(Γιόργκεσεν 33’, Τζουστ 90’/ Ζιελίνσκι 2’)

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

1. Μαν. Σίτι 15 13-6
2. Σαχτάρ 12 9-9

3. Νάπολι 6 11-11
4. Φέγενορντ 3 5-14

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2' του παιχνιδιού, με τον Ζιελίνσκι να είναι ο τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή των Ολλανδών και με σουτ από κοντά να κάνει το 0-1.

Παρά το προβάδισμά της, η Νάπολι ήταν η ομάδα που έμοιαζε να φτάνει πιο κοντά στο γκολ χάνοντας αρκετές σημαντικές ευκαιρίες στα επόμενα λεπτά, προκειμένου να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Ωστόσο, αυτή που κατάφερε να βρει δίχτυα κόντρα στη ροή του αγώνα ήταν η Φέγενορντ. Συγκεκριμένα στο 33’ ο Μπεργκουί έκανε πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Γιόργκεσεν με άπιαστη κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1), σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.

Το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού στο οποίο η Σαχτάρ προηγούνταν της Σίτι με 2-0, μετέτρεψε σε… τυπική διαδικασία την αναμέτρηση, μια και καμία ομάδα δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον κάτι που είχε άμεσο αντίκτυπο και στο ρυθμό του ματς με τους δύο μονομάχους να κατεβάζουν ταχύτητα και να κάνουν ουσιαστικά... συντήρηση.

Τελικά, αυτοί που είπαν την τελευταία κουβέντα στοματς ήταν οι Ολλανδοί, οι οποίοι με τον Τζουστ να βρίσκει δίχτυα στο τελευταίο λεπτό έφτασαν στη νίκη, έκαναν… σεφτέ στο φετινό Champions League και αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x