Πορτογαλία

Έμεινε πίσω η Μπράγκα

«Κόλλησε» στο 0-0 στην έδρα της Τσάβες η Μπράγκα, μένοντας προσωρινά στο -5 από την τρίτη προνομιούχο θέση της Superliga, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Η Μπράγκα ήρθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της Τσάβες, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Superliga και έμεινε στο -5 από την τρίτη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που αγωνίζεται αργότερα, μένοντας πίσω στην προσπάθεια συμμετοχής στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, περιμένει «γκέλα» των «λιονταριών» στην έδρα της Τοντέλα, κινδυνεύοντας ακόμα και να χάσει την πέμπτη θέση και την έξοδο στο Europa League .

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πλησιάσουν περισσότερο την πρώτη πεντάδα, από την οποία απέχουν επτά βαθμούς και με ένα ματς περισσότερο από τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Οι φιναλίστ του Europa League του 2011 πίεσαν, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Μαραφόνα, Παουλίνιο, Ρόσιτς, Αρτουρ Ζόρζε, Τζαβάν, Ασίς, Βούκτσεβιτς, Πίνιο (74' Καρτάμπια), Ορτα (46' Στοϊλίκοβιτς), Πέδρο Σάντος, Φόντε


«Πέρασε» με 2-1 από την έδρα της Σετούμπαλ η Φεϊρένσε και μείωσε στο -1 από την αντίπαλό της στις μεσαίες θέσεις.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x