Stoiximan Super League

Έμεινε σε ρυθμό με νίκη ο Πανιώνιος

Με φιλική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης έμεινε σε… ρυθμό ο Πανιώνιος, που επικράτησε 2-1 στη Νέα Σμύρνη με γκολ των Μπακασέτα και Μπουμάλ. Με αυτογκόλ του Οικονόμου προηγήθηκε η «ελαφρά ταξιαρχία».

Φιλική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης πανηγύρισε ο Πανιώνιος που είχε ρεπό από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Σούπερ Λίγκας.

Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 2-1 στη Νέα Σμύρνη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να κρατάει σε ρυθμό την ομάδα του ενόψει της επιστροφής στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Ο Απόλλων προηγήθηκε στο 43’ με αυτογκόλ του Οικονόμου, μετά από σέντρα του Ανγκούλο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος πήρε φόρα.

Ο Μπακασέτας ισοφάρισε στο 57’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουμάλ, ενώ ο Φούντας με τον Κολοβό συνδυάστηκαν στο 63’ με τον πρώτο να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 2-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Παντίδος, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Οικονόμου, Γκέζος, Σιώπης, Κολοβός, Καθάριος, Μπούζας, Μασούρας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Καλογεράκης, Μητρόπουλος, Τασουλής, Μπουμάλ, Μπακασέτας, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης, Χολέβας, Γκίνης.

Απόλλων (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Γκιόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Ψιανός, Λαγός, Σουάνης, Βασιλαντωνόπουλος, Ανγκούλο, Τζιώρας, Καλέργης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πίτκας, Χατζηζήσης, Φαρία, Χατζής, Λίτσης, Κοτσώνης, Ηρακλής, Πινέιρο, Φουκαράς, Χαλκιαδάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x