Europa League

«Εμείς τη νίκη»

Τάσος Τσοκάνης και Φακούντο Μπερτόλιο υπογράμμισαν ότι όλοι στον Αστέρα Τρίπολης είναι παθιασμένοι ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για να κατακτήσουν την νίκη.

Φαβορί δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως μεγάλο πάθος για τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης όπως παραδέχθηκαν οι δύο παίκτες του Αστέρα Τρίπολης οι οποίοι μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

«Θέλουν και οι δύο ομάδες τη νίκη. Πιστεύω όμως ότι θα την πάρουμε εμείς», ήταν τα λόγια του Τάσου Τσοκάνη ο οποίος υποστήριξε σχετικά με το ματς:

«Αύριο έχουμε ένα δύσκολο ματς. Είναι δυνατή ομάδα ο ΑΠΟΕΛ. Θα μπούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θέλουμε τη νίκη και πιστεύω να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη», τόνισε και σχολίασε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την αυριανή αναμέτρηση στην ομάδα.

«Ολοι οι αγώνες είναι ίδιοι. Σε κάθε αγώνα, κάνουμε την ίδια προετοιμασία. Εμείς θέλουμε τη νίκη. Θα μπούμε ψυχωμένοι για τη νίκη. Η προετομασία είναι ίδια σε όλους τους αγώνες».

Ο Φακούντο Μπερτόλιο υποστήριξε: «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για αύριο. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Έχουμε πολλή όρεξη. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη και ελπίζω να το απολαύσουν οι ένθερμοι υποστηρικτές μας. Μου αρέσει πολύ να παίζω για τον κόσμο μας. Είμαι ικανοποιημένος. Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ δημοφιλές ειδικά στα μικρά παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος με τον κόσμο της Τρίπολης γιατί με κάνει να νιώθω άνετα και νομίζω ότι παίζω στο σπίτι μου στην Αργεντινή», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x