Stoiximan Super League

Εμενίκε και Τσοπ για Ολυμπιακό

O Xριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει για τις πληροφορίες από την Τουρκία σχετικά με την περίπτωση του Εμενίκε, αλλά και για τον Ντούγιε Τσοπ που αρέσει στον Ουσίγιος.

Ο Εμενίκε της Φενέρ είναι αυτή τη στιγμή ένας εκ των βασικών στόχων του Ολυμπιακού για την κορυφή της επίθεσης και μάλιστα οι πληροφορίες απ' την Τουρκία αναφέρουν ότι οι “ερυθρόλευκοι” είναι κοντά σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα για την απόκτηση του παίκτη.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου


Σύμφωνα λοιπόν με τους Τούρκους, οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Νιγηριανού φορ καθώς το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός έχει όντως πολύ ψηλά στη λίστα του τον Νιγηριανό στράικερ αλλά υπάρχουν πληροφορίες ότι δεν προχωρά ακόμα στην απόκτηση του φορ της τουρκικής ομάδας, γιατί ο Αρμάντο Ουσίγιος έχει στα υπόψιν και μιαν ακόμα περίπτωση για την κορυφή της φροντ λάιν των πρωταθλητών Ελλάδος.

Με βάση λοιπόν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες μέρες προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Κροάτης σέντερ φορ Ντούγιε Τσοπ, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Σπόρτινγ Χιχόν (με τη μορφή δανεισμού από την Κάλιαρι) και είχε καλή παρουσία στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο 27χρονος επιθετικός, που είχε προταθεί και το περασμένο καλοκαίρι στους “ερυθρόλευκους”, σημείωσε εννιά γκολ στην πριμέρα και είχε τέσσερις ασίστ, επιδόσεις που αν μη τι άλλο χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα ελκυστικές. Η Κάλιαρι δε θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη πώληση του παίκτη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μεταγραφή μπορεί να γίνει μ' ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκ. ευρώ. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Τσοπ έχει παίξει και στη Μάλαγα (είχε συνεργαστεί με τον Ουσίγιος) και ο αθλητικός διευθυντής των πειραιωτών έχει καλή άποψη για τον Κροάτη επιθετικό. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκείνη τη σεζόν ο Τσοπ είχε μια προστριβή με τον προπονητή του, λόγω του ότι ήθελε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι παίκτης με ικανότητες. Όπως και να χουν τα πράγματα, ο Εμενίκε είναι το φαβορί αλλά η περίπτωση του Κροάτη στράικερ δεν περνά απαρατήρητη.

Τεστ για πέντε στου Ρέντη

Πέντε παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο των “ερυθρόλευκων” κι έκαναν τεστ. Ο λόγος για τους Πάρντο, Ανσαριφάρντ, Ελαμπντελαουί. Ελιονούσι και Μπεν, οι οποίοι έχουν προπόνηση αύριο στου Ρέντη. Οι παίκτες που ήταν στην Αυστρία έχουν ρεπό και θα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το Σάββατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x