Γαλλία

Εμπαπέ: «Φέτος θα φανεί η επιρροή του Τούχελ»

Για τη θετική επιρροή του Τούχελ στην Παρί, αλλά και την τεράστια επιθυμία της γαλλικής ομάδας για διάκριση στο Champions League μίλησε σε Μέσο της χώρας του ο Εμπαπέ.

Tην ίδια ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην καλοκαιρινή της περιοδεία στην Κίνα, ο νεαρός αστέρας της γαλλικής ομάδας, Κιλιάν Εμπαπέ, μίλησε με διθυραμβικά λόγια για τον Τόμας Τούχελ, θεωρώντας ότι έχει αλλάξει την ομάδα προς το καλύτερο.

«Έχει κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές. Ήδη έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών και πλέον μάχονται για αυτόν. Πριν την άφιξή του, η Παρί έπαιζε με ένα συγκεκριμένο σύστημα, ενώ τώρα είμαστε ικανοί να χρησιμοποιήσουμε πολλά διαφορετικά. Μετά την πρώτη του χρονιά στην ομάδα, θα δούμε φέτος την επιρροή του Τούχελ στην ομάδα», τόνισε για τον Γερμανό τεχνικό ο Εμπαπέ.

Ακόμη, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και μίλησε για το μεγάλο στόχο της διοίκησης της Παρί, αλλά και των ποδοσφαιριστών, ο οποίος δεν είναι άλλος από μία μεγάλη πορεία στο Champions League.

«Το Champions League είναι ο μεγάλος στόχος. Πρέπει να βελτιωθούμε και να δώσουμε τα πάντα για την ομάδα, ώστε να παρουσιάσουμε μία όμορφη εικόνα. Θα χρησιμοποιήσουμε τα πρόσφατα λάθη του παρελθόντος για να παραδειγματιστούμε και να προχωρήσουμε. Θα ήταν πολύ καλό για το σύλλογο να ανέβουμε επίπεδο στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά ο 20χρονος πρωταθλητής κόσμου.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x