Γενικά

«Έμπαζε» από παντού και ηττήθηκε στην έδρα της η Αούστρια Βιέννης

Συνεχίζει να… παραπαίει στο πρωτάθλημα η Αούστρια Βιέννης, με την αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League να χάνει με 3-2 από την Αντμίρα εντός έδρας και να παρουσιάζεται τεράστια κενά στην άμυνά της.

Την κάκιστη παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζει η Αούστρια Βιέννης!

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Αντμίρα, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι έχει εμφανέστατο πρόβλημα στην άμυνα!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 37ο λεπτό μετά από μια αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και μέχρι το ημίχρονο θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει σίγουρα ένα γκολ ακόμη αν τα τελειώματά τους δεν ήταν τόσο άσχημα! Ωστόσο, η Αούστρια απάντησε στην επανάληψη και σε διάστημα τεσσάρων λεπτών έφερε… τούμπα το ματς με γκολ των Φριζενμπίχλερ (59’) και Πιρές (63’).

Παρόλα αυτά, η Αούστρια συνέχιζε να… μπάζει στην άμυνα! Αφού στο 67’ ο Κνασμούλνερ ισοφάρισε σε 2-2, σκόραρε εκ νέου στο 88ο λεπτό και χάρισε μεγάλη στην Αντμίρα. Με αυτή της την ήττα μάλιστα, η Αούστρια έμεινε στους 19 βαθμούς και στο -13 από την κορυφή!

Αούστρια Βιέννης: Πεντς, Γλουχάκοβιτς, Καντίρι Μοχάμεντ, Μπόρκοβιτς, Σάλαμον, Σερμπέστ, Χολσχάουζερ (71’ Αμπντουλαΐ), Πιρές, Προκόπ, Τατζούρι (86’ Σαρχάρια), Φριζενμπίχλερ (81’ Μονσχάιν).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x