Stoiximan Super League

Εμπιστοσύνη και μήνυμα ενότητας από Παπαθανασάκη

Την απόλυτη στήριξή του στην ομάδα, παρά την ήττα από τον Πανιώνιο, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ηρακλή. «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι», τόνισε ο Σταύρος Παπαθανασάκης.

Κανένας λόγος πανικού δεν υπάρχει στον Ηρακλή όπως έδειξε και ο Σταύρος Παπαθανασάκης μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο. Μιλώντας στη Nova, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη χρόνο για είναι έτοιμη και ζήτησε υπομονή από τον κόσμο.

Αναλυτικά:

«Ήταν το δεύτερο παιχνίδι στη Superleague και η ομάδα χρειάζεται ακόμη χρόνο για να είναι αυτή που πρέπει. Ωστόσο δεν αλλάζουμε τα σχέδιά μας για τη συνέχεια, αυτό που πρέπει να γίνει θα γίνει και όλα θα είναι καλύτερα. Αυτό είπα και στους παίκτες στα αποδυτήρια».

Για τον κόσμο: «Να έχουν υπομονή γιατί μπορεί να είναι όλα πιο δύσκολα από πέρσι, αλλά να μην χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι, καθώς ήταν η πρεμιέρα μας στο Καυτανζόγλειο, όμως δεν τα καταφέραμε. Τον ευχαριστούμε πολύ για την μαζική παρουσία του. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x