Γενικά

Γι' αυτό δεν ήρθε στην Ελλάδα ο Αγκίρε

Ρόλο στο να μην έρθει στην Ελλάδα o Χαβιέ Αγκίρε, έπαιξε ο Ολυμπιακός, αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των «ερυθρολεύκων» και των άλλων ομάδων λειτούργησε ως... εμπόδιο.

Ο Χαβιέ Αγκίρε είχε προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά απέρριψε το ενδεχόμενο να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα εξαιτίας της παρουσίας του Ολυμπιακού.

Σε συνέντευξη του στο ESPN, ο Μεξικανός τεχνικός αποκάλυψε γιατί επέλεξε την Αλ Ουάντα στα ΗΑΕ, παρά μια ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Επί της ουσίας η διαφορά δυναμικότητας των πρωταθλητών Ελλάδος με τις υπόλοιπες ομάδες, έπαιξε ρόλο στο να μην αποδεχθεί τις προτάσεις που είχε.

«Μετά από 12 χρόνια στην Ισπανία δεν ήθελα να επιστρέψω ξανά εκεί. Ο χρόνος μου τελείωσε. Υπάρχουν κι άλλες προκλήσεις στη ζωή που πρέπει να κάνεις. Ήθελα κάτι διαφορετικό μετά το πέρασμα μου από την Ιαπωνία. Είχα προτάσεις από την Ελλάδα όμως τα πράγματα ήταν δύσκολα. Όχι στο οικονομικό κομμάτι, αλλά γιατί η διαφορά του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους είναι μεγάλη. Μετά από 13-14 ματς στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός είχε πάρει διαφορά από τον δεύτερο 12 πόντων! Έτσι είπα όχι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αγκίρε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x