Stoiximan Super League

Εμποκού: «Και τελικό, και να το πάρουμε»!

Την πίστη του όχι μόνο για πρόκριση στον τελικό αλλά και κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος εξέφρασε ο μέσος του Παναθηναϊκού, Πολ Ζοσέ Εμποκού, μετά τη νίκη στον 1ο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού είναι από τους ποδοσφαιριστές που με την άνοδο στην απόδοσή τους το δεύτερο μισό της χρονιάς και έπειτα, έχουν βοηθήσει στο να αλλάξει πλήρως η εικόνα του Παναθηναϊκού.

Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού μίλησε στην «Πράσινη» και εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα λέγοντας ότι: «Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, ο στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο»

Αναλυτικά ο Πολ Εμπόκου μίλησε μεταξύ άλλων για:

Για την βελτιωμένη εικόνα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι Κυπέλλου: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε όλα όσα έπρεπε για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε σκληρά, πιέσαμε, κάτι που μας έλειψε στον αγώνα πρωταθλήματος»

Για το αν το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα αρκεί για την πρόκριση: «Πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί στον επαναληπτικό για να περάσουμε στον τελικό».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα σε έναν πρώτο ημιτελικό εντός έδρας: «Πάντα στα διπλά παιχνίδια είναι σημαντικό να μη δέχεσαι γκολ στην έδρ4α σου. Εμείς το καταφέραμε αυτό και θα πάμε εκεί να κρατήσουμε και πάλι το μηδέν, αναζητώντας όμως και ένα γκολ στην επίθεση»

Για το αν πείσμωσε η ομάδα μετά την ήττα στην Τούμπα και το που πιστεύει ότι μπορεί αν φτάσει ο Παναθηναϊκός: «Ναι θυμώσαμε λίγο, αλλά όχι με κακή έννοια. Απλά είχαμε περισσότερο επιθυμία να τους κερδίσουμε. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, αλλά ο στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x