Stoiximan Super League

Εμποκού στο sportfm.gr: «Χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό»

To sportfm.gr και ο Διονύσης Δεσύλλας υποδέχθηκαν τον Πολ Ζοσέ Εμποκού, με τον Κονγκολέζο εξτρέμ να εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι θα φορέσει την πράσινη φανέλα.

Του Διονύση Δεσύλλα

Ορεξάτος, χαμογελαστός, αλλά χωρίς διάθεση για πολλά με «παχιά» λόγια εμφανίστηκε ο Πολ Ζοσέ Εμποκού στην Ελλάδα, περίπου 35 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρα, όταν και έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος». Συνοδευόμενος από δυο φίλους του και με... γυαλί ηλίου, παρά το γεγονός ότι ήρθε νύχτα, ο Κονγκολέζος ήταν χαμογελαστός. Δεν ήθελε, όμως, να πει πολλά.

«Τι να πω; Είναι προφανές ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ερχομαι σε μια μεγάλη ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του νέου εξτρέμ του «τριφυλλιού», ο οποίος θα φοράει την πράσινη φανέλα για τουλάχιστον μια σεζόν, όσο θα διαρκέσει, δηλαδή, ο δανεισμός του από την Κιέβο.

«Ακόμα δεν έχω υπογράψει. Ολα αυτά θα γίνουν αύριο (σ.σ. σήμερα), συνεπώς δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Είμαι χαρούμενος φίλε μου, μα περισσότερα θα πούμε αύριο (σ.σ. σήμερα). Ευχαριστώ πολύ», ήταν η τελευταία ατάκα του Εμποκού στο sportfm.gr, λίγο πριν τον... παραλάβει ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, που βρέθηκε για λογαριασμό της ΠΑΕ στο αεροδρόμιο.

Ο... λιγομίλητος Εμποκού θα περάσει σήμερα το πρωί από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, τότε θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και θα ανακοινωθεί, για να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x