Europa League

Εμπρός Ατρόμητε!

Έχοντας ως οδηγό το πάθος στην Πολωνία και προίκα το… ύπουλο 0-0, ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λέγκια Βαρσοβίας με στόχο την πρώτη του πρόκριση στα play offs του Europa League.

Ατρόμητος για την πρόκριση…

Οι Περιστεριώτες υποδέχονται (19:00, ΕΡΤSports, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) τη Λέγκια Βαρσοβίας, έχοντας κάβα το 0-0 του πρώτου αγώνα και θέλουν τη νίκη (οποιαδήποτε ισοπαλία πέραν της λεύκης δεν του κάνει) ώστε να σφραγίσουν για πρώτη φορά εισιτήριο για τα play offs του Europa League.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αναζητούσε μια υπέρβαση όταν ξεκίνησε η «μάχη», διότι στον δρόμο της βρέθηκε ένας αντίπαλος που αφενός έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και αφετέρου έχει άλλες παραστάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ωστόσο, παρά το θετικό και επικίνδυνο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, το οποίο αύξησε τις πιθανότητες των «κυανόλευκων», παραμένει δύσκολη η επίτευξη του στόχου για τον Ατρόμητο.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο Περιστέρι και έχοντας οδηγό τη γεμάτη πάθος εμφάνιση της Βαρσοβίας θα πορευτούν για να πετύχουν τον στόχο τους. Έχοντας περισσότερο (συγκριτικά με την Πολωνία) το μυαλό τους στο επιθετικό κομμάτι αυτήν τη φορά, αλλά με… μέτρο.

Ο 46χρονος προπονητής δεν θα έχει σίγουρα τον ανέτοιμο, Κυριάκο Κιβρακίδη, ενώ η Λέγκια θα παίξει χωρίς τον Ντομαγκόι Άντολιτς (ενοχλήσεις στη μέση), αλλά και τους Γουλιάμ Ρεμί και τον επιθετικό Βαμαρά Σανόγκο, οι οποίοι είναι εδώ και καιρό στα… πιτς.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα του Ατρομήτου, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ο Γιάννης Αναστασίου, διότι θέλει να πάει πιο επιθετικά ο Έλληνας προπονητής. Άλλωστε και στην Πολωνία επεφύλασσε μια έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Κάχιλα από την αρχή. Τα δεδομένα στην άμυνα είναι στάνταρ.

Ο Μέγερι θα βρεθεί στο τέρμα, ο Κατράνης αριστερά, ο Νάτσος δεξιά και οι Ρισβάνης-Γούτας θα είναι τα δύο στόπερ. Μάντσον και Χαρίσης θα βρεθούν στον άξονα, ενώ δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ούμπιδες στο αρχικό σχήμα, όπως και του Βέλλιου. Από εκεί και πέρα ξεκινάνε τα δύσκολα. Λογικά, βασικός θα είναι κι ο Μανούσος, αλλά από το σχήμα που θα επιλέξει ο Αναστασίου, θα κριθεί το αν θα είναι στο πλευρό του 27χρονου φορ ή αν θα κινείται στα «φτερά». Το ενδεχόμενο να παίξει και πάλι ο Κάχιλα στο κέντρο, ώστε να είναι και πολύ δυνατός ο Ατρόμητος στις στημένες φάσεις, δεν πρέπει να το αποκλείσουμε, με τον Ισραηλινό μεσοαμυντικό να διεκδικεί θέση από τον Ενσικουλού και ίσως και από τον Ρόσα, που θα κάνουν πιο επιθετική την ομάδα του Περιστερίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x