Stoiximan Super League

Ένα αποτέλεσμα, δύο υποψήφια σχήματα για ΑΕΚ

Τέλος στο αρνητικό σερί του Οκτωβρίου, προκειμένου να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή, θέλει η ΑΕΚ που δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Δίλημμα Χιμένεθ για τη διάταξη.

Στο τελευταίο της παιχνίδι μέσα στον Οκτώβριο η ΑΕΚ θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη σε έναν μήνα που έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη. Μετά τις ήττες από Αστέρα και Ατρόμητο, αλλά και την ισοπαλία στην Ξάνθη, η «Ένωση» είδε τη διαφορά της από τους ανταγωνιστές/διώκτες να εξαφανίζεται και «καίγεται» για τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή. Η αποστολή της απόψε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) μόνο εύκολη δεν είναι…

Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως βρίσκεται σε δίλημμα μεταξύ του καθιερωμένου στο πρωτάθλημα 4-2-3-1 και του… ευρωπαϊκού 3-5-2. Στη δεύτερη περίπτωση θα προστεθεί δίπλα στους Βράνιες και Τσόσιτς ο Τζανετόπουλος (με Μπακάκη και Λόπες να καλύπτουν όλη την πλευρά δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα) και θα αφαιρεθεί από την επίθεση πιθανότατα ο Αραούχο. Αν προτιμηθεί το «κλασικό» σχήμα της Super League, τότε ο Αργεντινός θα είναι στην κορυφή της επίθεσης με τους Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλο και Μάνταλο να τον υποστηρίζουν από πίσω. Αυτοί που σε κάθε πιθανή διάταξη μοιάζουν να έχουν καπαρωμένη θέση είναι οι Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες, Τσόσιτς, Βράνιες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος και Λιβάγια.

Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Κονέ και Τσιγκρίνσκι, ο τραυματίας Κλωναρίδης και για λόγους τακτικής οι Τρίστασον, Πατίτο και Αϊντάρεβιτς. Πέρα από όσους αναφέρθηκαν παραπάνω στα πλάνα για την ενδεκάδα, στην αποστολή βρίσκονται και οι Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Μπακασέτας και Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x