Κύπελλο Ελλάδας

Ένα ερωτηματικό για Χιμένεθ

Μια είναι η θέση που συνεχίζει να «παίζεται» για το βασικό σχήμα της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ποιο το πλάνο του Ισπανού τεχνικού.

Κλειστά χαρτιά κράτησε ο Μανόλο Χιμένεθ και στην τελευταία χρονικά προπόνηση της ΑΕΚ εν όψει του τελικού με τον ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (06/05, 20:30).

Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του για τις δέκα θέσεις τις ενδεκάδας και έχει το δίλημμα ανάμεσα σε Αϊντάρεβιτς και Πατίτο.

Ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, όπως και στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό. Ντίντακ, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Γκάλο θα είναι η τετράδα στην άμυνα. Σιμόες και Γιόχανσον οι σίγουροι στον άξονα, ενώ δεδομένη θεωρείται φυσικά και η παρουσία του Πέτρου Μάνταλου, αλλά μένει να φανεί το πού θα χρησιμοποιηθεί. Αν αγωνιστεί ο Αϊντάρεβιτς από την αρχή, θα μετατοπιστεί ο Μάνταλος αριστερά. Διαφορετικά θα παίξει στο ένα «φτερό» ο Πατίτο, στο άλλο ο Χριστοδουλόπουλος και ο αρχηγός της Ένωσης θα είναι στον άξονα. Στην κορυφή θα παίξει ο Αραούχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x