Γαλλία

Ένα… κακό παιδί για παρτενέρ του Μπαλοτέλι στη Νις!

Το πλέον… εκρηκτικό δίδυμο στην Ευρώπη προσπαθεί να «φτιάξει» η Νις! Δείτε ποιον θέλει να φέρει για παρτενέρ του Μάριο Μπαλοτέλι η ομάδα της Νίκαιας, προκειμένου να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα!

Τη στιγμή που το -μεγάλο- ρίσκο με τον Μάριο Μπαλοτέλι «βγήκε», γιατί να μην τα κάνει όλα… λίμπα!

Βλέποντας τον Ιταλό στράικερ να βρίσκει τον παλιό, καλό του εαυτό (αφήνοντας στην άκρη, προς το παρόν, τον κακό…), έχοντας πετύχει επτά γκολ σε εννέα ματς και οδηγώντας τη στην κορυφή, στη Νις θέλουν να φέρουν για παρτενέρ του 26χρονου στην επίθεση ακόμη ένα… κακό παιδί.

Σύμφωνα με το ''mercato 365'', λοιπόν, στο «στόχαστρο» των πρωτοπόρων της βαθμολογίας στη Γαλλία έχει μπει ο Εζεκίελ Λαβέτσι!

Ο 31χρονος Αργεντινός, που από το καλοκαίρι βγάζει… καράβια λεφτά στην Κίνα με τη φανέλα της Χεμπέι Φόρτσουν, φέρεται να ενδιαφέρει έντονα την ομάδα της Νίκαιας, που «παλεύει» τον δανεισμό του για έξι μήνες, ώστε να προσπαθήσει να κάνει το «μπαμ» στη Ligue 1, μένοντας πρώτη ως το τέλος.

Ο Λαβέτσι -όπως και ο Μπαλοτέλι- έχει τη φήμη του κακού παιδιού, ενώ μόλις πρόσφατα δημιουργήθηκε σάλος, όταν «κόπηκε» από την αποστολή της Αργεντινής για το ματς με την Κολομβία, επειδή, όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος, «κάπνισε ένα τσιγάρο μαριχουάνας». Το διέψευσε, πάντως, ο πρώην παίκτης της Παρί, γνωστοποιώντας, δε, ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του εν λόγω δημοσιογράφου, το ταπεραμέντο του, ωστόσο, είναι σίγουρα… καυτό και αν, τελικά, αποκτηθεί από τη Νις, θα έχει ενδιαφέρον το «μείγμα» με τον… σούπερ Μάριο.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x