Stoiximan Super League

«Εναλλακτική λύση ο Μαζουακού για Ρόμα»

Ο Φιλίπε Λουίς της Τσέλσι είναι σε πρώτο πλάνο για την Ρόμα, η οποία – βλέποντας τις δυσκολίες που υπάρχουν στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μπακ – εξετάζει «ζεστά» την περίπτωση του Αρτούρ Μαζουακού.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόμα φέρεται να παραμένει ο Αρτούρ Μαζουακού, αν και ο ιταλικός σύλλογος έχει ως πρώτη επιλογή τον Φιλίπε Λουίς της Τσέλσι.

Οι «τζιαλορόσι» έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους Λονδρέζους για τον Βραζιλιάνο μπακ – χαφ, όμως αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που υπάρχουν στην υπόθεση του 29χρονου άσου.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι «μπλε» του Λονδίνου αξιώνουν ένα ποσό που ξεπερνάει τα 18 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον διεθνή άσο και για αυτό τον λόγο οι Ρωμαίοι φέρονται να εξετάζουν ήδη τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει πως επόμενος στη λίστα για τη Ρόμα μετά τον Λουίς είναι ο Μαζουακού του Ολυμπιακού και το κόστος μίας τέτοιας κίνησης θα φτάσει ανάμεσα στα 8 με 10 εκατ. ευρώ. Στα υπ’ όψιν είναι όμως και ο Αντριάνο της Ρόμα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x