Champions League

«Ένας ακόμη παίκτης ο Νεϊμάρ, δεν τον φοβήθηκα καθόλου»

Την δική του άποψη σχετικά με το συμβάν με το Νεϊμάρ μετά το τέλος της αναμέτρησης της Σέλτικ με την Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε ο νεαρός αμυντικός της Σέλτικ, Άντονι Ράλστον.

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε ο νεαρός αμυντικός της Σέλτικ, Άντονι Ράλστον, ο οποίος φέρεται να είχε έντονη λογομαχία με τον Νεϊμάρ μετά το τέλος της αναμέτρησης της σκωτσέζικης ομάδας με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής υποστήριξε πως τέτοια γεγονότα συνηθίζονται κόντρα σε παίκτες όπως ο βραζιλιάνος ενώ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην διαφωνία που είχαν μετά το τελικό σφύριγμα

«Δεν τον φοβήθηκα καθόλου. Είναι ένας ακόμη παίκτης στο γήπεδο για εμένα. Αυτό πρέπει να γίνεται κόντρα σε τέτοιου είδους παίκτες. Να τους δίνεις να καταλάβουν πως είναι μέσα σε ένα παιχνίδι. Είναι μέρος του ψυχολογικού παιχνιδιού»ντόνισε αρχικά ενώ σχετικά με το συμβάν μετά το τέλος της αναμέτρησης πρόσθεσε πως «δεν με απασχολούν όλα όσα συνέβησαν στο τέλος. Ανταλλάξαμε λίγες κουβέντες, τίποτα παραπάνω. Έτσι είναι ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x