Γενικά

«Ένας από τους μεγαλύτερους κλέφτες στο ποδόσφαιρο»

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Ρομάριο για τις συλλήψεις των στελεχών της FIFA και ειδικά του πρώην προέδρου της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας, Ζοσέ Μαρία Μαρίν, τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλο κλέφτη.

«Φαρμάκι» έσταξε ο Ρομάριο για τον πρώην πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου που συνελήφθη από τις ελβετικές αρχές για το σκάνδαλο μέσα στους κόλπους της FIFA. Ο παλαίμαχος δεινός σκόρερ και νυν βουλευτής εξέφρασε την ελπίδα του να αποχωρήσει σύντομα από το άθλημα και ο τωρινός πρόεδρος, Μάρκο Πόλο Ντελ Νέρο.

«Πολλοί διεφθαρμένοι και κλέφτες έχουν συλληφθεί στην Ελβετία, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους μεγαλύτερους, του Ζοσέ Μαρία Μαρίν. Θέλω να συγχαρώ το FBI. Αυτή είναι η αρχή για ένα σπουδαίο μέλλον για το ποδόσφαιρο. Ελπίζω η έρευνα να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από διεφθαρμένους ανθρώπους σαν τον Μάρκο Πόλο Ντελ Νέρο. Η κατάσταση του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου είναι αποτέλεσμα ανθρώπων που δεν έχουν καθόλου ενδιαφέρον να βοηθήσουν. Σκεφτείτε τα χρήματα», κατέληξε ο μεγάλος Βραζιλιάνος άσος του παρελθόντος.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x