Champions League

Ένας γουρλής… χασάπης «σφυρίζει» Ολυμπιακό

Ένας διαιτητής-χασάπης και φέρνει ευχάριστες μνήμες σε Ολυμπιακό κι όχι μόνο, ο Μπας Νάιχαους, ορίστηκε από την UEFA στον εκτός έδρας αγώνα της Τρίτης με την Άρσεναλ. Το επεισόδιο του 2011.

Ο Μπας Νάιχαους θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο την προσεχή Τρίτη, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο 38χρονος Ολλανδός ρέφερι, που είναι χασάπης στο επάγγελμα, είχε «σφυρίξει» στις 19 Οκτωβρίου του 2011 στη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών επί της Ντόρτμουντ με 3-1 για την ίδια διοργάνωση.

Στις 30 Νοεμβρίου του 2011 ήταν διαιτητής στη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ στο Λονδίνο με 2-1 για το Europa League, ενώ στις 16 Σεπτεμβρίου του 2010 ήταν στο ΑΕΚ-Χάιντουκ 3-1.

Αρνητική δημοσιότητα είχε αποκτήσει στις 21 Δεκεμβρίου του 2011, όταν είχε αποβάλει τον τερματοφύλακα της Άλκμααρ , Εστέμπαν Αλβαράδο, σε αγώνα Κυπέλλου με τον Άγιαξ επειδή αντέδρασε και χτύπησε οπαδό του «Αίαντα» που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και του επιτέθηκε. Τότε η Άλκμααρ είχε αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας από το γήπεδο.



Φέτος δεν έχει ακόμη διευθύνει αγώνα στο Champions League, αλλά ήταν στο Καϊράτ Αλμάτι-Μπορντό 2-1 στα play offs του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x