Κύπελλο Ελλάδας

Ένας ΟΦΗ… αφεντικό!

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος θα προχωρήσει στο Κύπελλο δεν άφησε ο ΟΦΗ! Απόλυτα σοβαροί οι Κρητικοί, καθάρισαν 2-0 τον Αχαρναϊκό στη Νέα Σμύρνη και εξασφάλισαν άνετα την πρόκριση.

Τις όποιες αμφιβολίες επέτρεψε για το αν θα συνεχίσει στο Κύπελλο Ελλάδας ξέκοψε ο ΟΦΗ.

Δείχνοντας τη σοβαρότητα που της έλειψε στο πρώτο παιχνίδι του «Γεντί Κουλέ», η ομάδα του Νίκου Νιόπλια καθάρισε 2-0 τον Αχαρναϊκό στη Νέα Σμύρνη και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ξέροντας ότι ένα γκολ θα του εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση (δεδομένου του 0-0 του Ηρακλείου) οι Κρητικοί δεν άργησαν καθόλου να το πετύχουν.

Στο 12’ λοιπόν ο Βουό εκμεταλλεύτηκε τραγική έξοδο του Αποστολίδη σε σέντρα του Χαντί και έδωσε το προβάδισμα. Κι αφού στη συνέχεια ήλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι (και πήραν και αριθμητικό πλεονέκτημα στο 80’ λόγω αποβολής του Μαρή με δεύτερη κίτρινη κάρτα) οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν οριστικά την υπόθεση.

Χάρη σε μια κεφαλιά του Ράντι, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και σφράγισε ότι ο ΟΦΗ θα συνεχίσει στη φετινή διοργάνωση.


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Τσεμπερίδης, Μαρής, Παπατόλιος, Ματσούκας, Γουερέ, Τζιώρας

ΟΦΗ (Nίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ, Όστοϊτς, Χαντί, Μίκιτς, Bαλλιάνος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Βουό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x