Champions League

Ένας Ολυμπιακός έτοιμος για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Ξεκάθαρες τις προθέσεις του για την πρόκριση, μέχρι και την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε χθες ο Ολυμπιακός.

Με το ένα πόδι στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι από χθες ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτίζαν.

Οι ερυθρόλευκοι με αρκετά πειστική εμφάνιση πήραν ένα σκορ (3-1) που τους φέρνει πολύ κοντά στην επόμενη φάση αλλά και βάζει τις βάσεις για μια καλύτερη συνέχεια.

Κέρδη υπάρχουν πολλά. Ο Χάσι έχει αρχίσει να πείθει τους δύσπιστους οπαδούς της ομάδας για τις ικανότητές του. Και δικαιολογημένα. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλοί, σοβαροί και πραγματοποίησαν, ίσως μια από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουν κάνει ποτέ στο πρώτο παιχνίδι των επίσημών υποχρεώσεών τους σε μια σεζόν.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός διαχειρίστηκε σωστά το υλικό που είχε και δεν άφησε να επηρεαστεί η ομάδα από το απρόοπτο με τον Φορτούνη.

«Εμείς χάσαμε ένα πολύ σημαντικό παίκτη πριν από το παιχνίδι, τον Φορτούνη και είχαμε επίσης και πάρα πολλούς τραυματίες. Πιστεύω ότι η διαφορά ήταν ότι κάναμε καλό μπλοκάρισμα στους επιθετικούς της Παρτιζάν. Δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους και νομίζω ότι αυτό έκανε τη διαφορά και μας έκανε να νικήσουμε τον αγώνα», ανέφερε σχετικά μετά το παιχνίδι, ενώ λίγο νωρίτερα είχε σχολιάσει για το ματς...

«Είχαμε ένα σχέδιο, ξέραμε τι θέλαμε να κάνουμε, το κάναμε και είναι πολύ καλό που βάλαμε τρία γκολ».

Οι ερυθρόλευκοι μετά το χθεσινό ματς κέρδισαν και τον Μπεν, αλλά και τον Εμενίκε ο οποίος σκόραρε και ανέβασε ψυχολογία, η οποία θα μπορούσε να έχει κλονιστεί από το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε.

Πλέον, στον επαναληπτικό οι ερυθρόλευκοι καλούνται να συγκεντρωθούν για τον επαναληπτικό σε ένα ματς που μπορεί να φέρει και άλλα κέρδη εκτός από την πρόκριση. Ο Χάσι θα μπορέσει να προσθέσει και άλλους παίκτες στο «παζλ», με πρώτο τον Βούκοβιτς, ο οποίος αναμένεται να είναι σε θέση να ξεκινήσει στην 11άδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x