Stoiximan Super League

Σεμέδο: Ένας χρήσιμος στόπερ και στην… επίθεση

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος σχολιάζει την μεταγραφή του Σεμέδο στον Ολυμπιακό και υπογραμμίζει πώς μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο από την Βιγιαρεάλ και ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός ετοιμάζεται για να μεταβεί στην Πολωνία και να ξεκινήσει προπονήσεις με τους ερυθρόλευκους.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν πράξη την επιθυμία του προπονητή τους για την απόκτηση του Σεμέδο και θα δώσουν σχεδόν 5 εκατ. ευρώ στην ισπανική ομάδα. Μόνο μ’ ένα τέτοιο ποσό γίνονταν η μεταγραφή και ο Ολυμπιακός αποφάσισε να δώσει τα λεφτά, μετά τα όσα έχει μάθει για τον παίκτη.

Γιατί είναι προφανές πως οι ερυθρόλευκοι το έψαξαν πολύ το θέμα του Σεμέδο πριν αποφασίσουν να δώσουν τόσα χρήματα για να εντάξουν τον Πορτογάλο αμυντικό στο δυναμικό τους.

Ο Μαρτίνς έχει πολλούς λόγους λοιπόν να αισθάνεται ικανοποιημένος για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής, καθώς έχει στην διάθεση του τον πρώτο του στόχο.

Κι αυτό είναι ένα στοιχείο που μετράει πολύ. Ο Ολυμπιακός πήρε λοιπόν έναν κεντρικό αμυντικό για τον οποίο έχουν ειπωθεί πολλά κολακευτικά σχόλια. Κι αυτό καλείται ν’ αποδείξει στο γήπεδο ο Σεμέδο. Ότι τα όσα λέει ο Μαρτίνς και πολλοί ακόμα συμπατριώτες του που γνωρίζουν καλά τον παίκτη, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο Σεμέδο είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό και στην επίθεση, λόγω σωματοδομής.

Μιλάμε για ένα ψηλό στόπερ, που έχει μεγάλη ικανότητα στον αέρα κι αυτό είναι κάτι που θέλει να το εκμεταλλευτεί ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά.

Ο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά ότι ο Σεμέδο μπορεί να του δώσει γκολ με το κεφάλι, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του παίκτες που έχουν πολύ καλά κτυπήματα στις στατικές φάσεις.

Ο Φορτούνης και ο Βαλμπουενά είναι σπεσιαλίστες στις εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ και ο Μαρτίνς θέλει να εκμεταλλευτεί την ικανότητα του Σεμέδο στο ψηλό παιχνίδι.

Γι’ αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός θα δουλέψει πολύ πάνω στο συγκεκριμένο θέμα στην διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και όλη την χρονιά στο Ρέντη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x