Γ' Εθνική

Ένας χρόνος έμεινε, Άρη!

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Άρη στη Super League ξεκίνησε! Οι «κίτρινοι» νίκησαν 3-2 τον Εορδαϊκό και εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδό τους στη Football League!

Η διετής… περιπλάνηση στα «χωράφια» της Γ’ Εθνικής τελείωσε και μαθηματικά για τον Άρη!

Οι «κίτρινοι» χρειάζονταν έναν βαθμό για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 1ο όμιλο, πέντε «στροφές» πριν το φινάλε, νίκησαν, τελικά, έστω και… ζόρικα, 3-2 τον Εορδαϊκό στου Χαριλάου και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στη Football League!

Με ξεκάθαρο στόχο, φυσικά, τέτοια εποχή του χρόνου να είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν την επάνοδό τους στη Super League.

Το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, που βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 11’, όταν ο Χαραλαμπίδης είδε εκτός εστίας τον Τζινάρ, δοκίμασε το πόδι του, με τον γκολκίπερ του Άρη να κάνει τραγική εκτίμηση της φάσης και τον σύλλογο της Πτολεμαΐδας να «παγώνει» το -ούτως ή άλλως μισοάδειο- «Κλεάνθης Βικελίδης».

inner

Η αντίδραση των γηπεδούχων, όμως, με… μπροστάρη τον Ανδρέα Τάτο, ήταν άμεση, καθώς μέσα σε δέκα λεπτά είχαν φέρει… τούμπα το ματς! Πρώτα ο Μελισσάς, στο 13’, ισοφάρισε με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του επιθετικού του Άρη, που ολοκλήρωσε την ανατροπή με πολύ ωραίο και δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι στο 21’.

inner

inner

Ο Καπνίδης, με πέναλτι (που κέρδισε ο Τσουμάνης) δευτερόλεπτα πριν «φύγει» το ημίχρονο, έκανε το 3-1, οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, δεν τα… παράτησαν, μείωσαν σε 3-2 στο 67’ με δυνατό σουτ του Μαυροματίδη, «αναγκάζοντας» σε χλιαρές αποδοκιμασίες του φίλους του Άρη, που δεν έβλεπαν καθόλου καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα τους στο δεύτερο 45λεπτο. Παρ’ όλα αυτά, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τρέβλα (Ημαθίας) ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για το γεγονός ότι το μαρτύριο της Γ’ Εθνικής τελείωσε πια…

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ, Γεωργιάδης, Κόκε (74’ Καλογέρης), Ρόβας (46’ Καζναφέρης), Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι (80’ Ν΄Λουντούλου), Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Αλέξης Αλεξίου): Χρυσοστομίδης, Σαββίδης, Σερσέμης, Λιάμης, Κλάζογλου, Κουλίδης, Μπίκος (90’ Αμπατζίδης), Μαυροματίδης, Μπλιζνάκοφ (88’ Αμαραντίδης), Θ. Χαραλαμπίδης (84’ Ιωαννίδης), Γιόνδης.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x