Champions League

Ενδεκάδα με εκπλήξεις από Χιμένεθ - Εκτός αποστολής Τρίστασον, Γιακουμάκης

Ενδεκάδα με εκπλήξεις από τον Μανόλο Χιμένεθ, που παρατάσσει την ΑΕΚ με διάταξη 4-3-3 για το πρώτο ματς με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ενδεκάδα με αρκετές εκπλήξεις από τον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του πρώτου ματς (20:30, Novasports) της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός παρατάσσει την Ένωση με διάταξη 4-3-3. Ο Ανέστης είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Γκάλο δεξί μπακ, τον Μπακάκη αριστερό (αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Λόπες) και τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι στα στόπερ. Τριάδα στον άξονα με τον Σιμόες καθαρό αμυντικό χαφ και τους Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς εσωτερικούς μέσους. Ο Μάνταλος θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης, ο Χριστοδουλόπουλος στο άλλο και στην κορυφή της επίθεσης ο Λιβάγια.

Εκτός ενδεκάδας έμεινε ο Κλωναρίδης που είχε πιθανότητες να ξεκινήσει, ενώ οι Γιακουμάκης και Τρίστασον βρίσκονται εκτός αποστολής!

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ, 4-3-3): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Λιβάγια.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Τσιντώτας, Έλντερ Λόπες, Αλμέιδα, Τσόσιτς, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x