Super League 2

Ενδεχόμενη πτώχευση στη Football League!

Το ακραίο σενάριο πτώχευσης στη Football League θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ, όπως ανακοινώθηκε μετά τη σημερινή συνεδρίαση της διοργανώτριας Αρχής. Μπαίνουν ορκωτοί λογιστές για διαχειριστικό έλεγχο.

Χωρίς απαρτία και συνεπώς χωρίς την ανάδειξη νέου B' αντιπροέδρου ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε νέα σύγκλιση συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν καθοριστικά για το μέλλον της κατηγορίας δεδομένα. Ένα από τα σενάρια που θα συζητηθεί είναι η ακραία περίπτωση κήρυξης πτώχευσης.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η ανάθεση διεξαγωγής πλήρους διαχειριστικού ελέγχου σε ομάδα ορκωτών λογιστών, προκειμένου να διαπιστωθεί το χρέος που βαραίνει την κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Football League:

«Μετά την σημερινή συνεδρίαση της Football League, ανακοινώνονται τα εξής:

-Επειδή δεν υπήρχε απαρτία ιδιοκτητών ΠΑΕ, θα οριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες νέα συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα ενδεχόμενη πτώχευση της Football League.

-Επίσης, εξετάστηκαν σενάρια εξυγίανσης και αποφασίστηκε η ανάθεση σε εξειδικευμένη πολυεθνική εταιρία και γραφείο ορκωτών λογιστών της διεξαγωγής πλήρους διαχειριστικού ελέγχου για την Football League.

-Τέλος, ανατέθηκε σε εξειδικευμένο γραφείο η αντιμετώπιση της φορολογικής εκκρεμότητας της Football League για τις περιόδους 2005-2006, 2006-2007
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x