Ιταλία

Ενδιαφέρον της Γιουβέντους για Γκριμάλντο

Στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους, ως εναλλακτική του Άλεξ Σάντρο, φέρεται να βρίσκεται ο Αλεχάνδρο Γκριμάλντο, της Μπενφίκα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corrriere dello Sport», η Γιουβέντους εμφανίζεται διατεθειμένη να ασχοληθεί με την περίπτωση του Γκριμάλντο το επόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να υπάρχει μια αξιόπιστη λύση, πίσω από τον Άλεξ Σάντρο.

Ο 27χρονος αριστερός φουλ μπακ της «γηραιάς κυρίας» δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2020, ωστόσο υπάρχει η πρόθεση του ιταλικού συλλόγου να ανανεώσει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή.

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάζεται η ισχυρή αντίπαλος στις διαπραγματεύσεις, καθώς έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, για τον οποίο προσφέρει 35 – 40 εκατομμύρια ευρώ, με την Γιουβέντους να ζητά περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ.

Σ΄ αυτό το σημείο εμπλέκεται και το όνομα του 23χρονου ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα, ο οποίος έχει αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένους τους «κατάσκοπους» της Γιουβέντους όσες φορές τον έχουν παρακολουθήσει, με αποτέλεσμα να τον θεωρούν ως ιδανική περίπτωση τόσο για αντικαταστάτη όσο και ως εναλλακτική του Σάντρο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x