Με πράξεις απέδειξε η Γιουβέντους την πρόθεσή της να πάρει από τη νέα σεζόν τον Τζακ Γουΐλσιρ, όμως προς απογοήτευσή της διαπίστωσε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της!

Όπως αναφέρει σε σημερινό (15/2) της δημοσίευμα η «Mirror», εκπρόσωποι της «Γηραιάς Κυρίας» ενημέρωσαν την πλευρά του μέσου της Άρσεναλ για την επιθυμία τους να συνεργαστούν μαζί του από τη νέα περίοδο!

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, συνεπώς μπορεί ελεύθερα να διαπραγματεύεται με όποιον σύλλογο επιθυμεί!

Η απάντηση όμως που έλαβε η «Γιούβε» δεν ήταν αυτή που περίμενε, μια και ενημερώθηκε ότι ο Άγγλος άσος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεχτεί την προσφορά ανανέωσης που του πρότεινε η Άρσεναλ!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά και να δεχτεί τη μείωση αποδοχών που απαιτούν οι Λονδρέζοι, τη στιγμή που η Γιουβέντους ήταν έτοιμη να κρατήσει στα ίδια επίπεδα το κασέ του…

Πηγή: england365.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ