Stoiximan Super League

Ενημερώνεται διαρκώς για ΠΑΟΚ

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο οποίος – σύμφωνα με όσα αφήνουν να εννοηθεί η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ – έχει πιάσει ήδη δουλειά.

Σε συμφωνία με τον τεχνικό διευθυντή που θα αναλάβει το πόστο του στην ομάδα σε λίγες ημέρες φαίνεται πως έχει έρθει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει το όνομά του τη Δευτέρα μετά και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στον σύλλογο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για κάποιον τεχνικό διευθυντή από την Primera Division, καθώς την Κυριακή ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Εκείνο που προκύπτει από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι πως ο νέος τεχνικός διευθυντής προορίζεται να εργαστεί για ένα πλάνο τριετίας και ήδη έχει ενημερωθεί για τα καθήκοντά του.

Μέσα σε αυτά είναι η ανάλυση του υπάρχοντος ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά», το μπάτζετ που θα έχει στα χέρια του για την ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι και την ενημέρωση ότι αυτό μπορεί να αυξηθεί, αν καταφέρουν οι Θεσσαλονικείς να περάσουν στα προκριματικά του Champions League.

Παράλληλα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα ελέγξει και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει ο Γιώργος Γεωργιάδης και το επιτελείο του, ενώ το ίδιο θα κάνει και για τις ακαδημίες, μετά την κουβέντα που είχε μαζί του ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x