Europa League

Ενημέρωση κατόχων διαρκείας από Ολυμπιακό για Μπεσίκτας

Ο Ολυμπιακός ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας των θυρών 3 και 7 που δεν αντάλλαξαν το εισιτήριο τους με πρόσκληση για το ματς με την Μπεσίκτας ότι μπορούν να το πράξουν και την Πέμπτη.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας των θυρών 3 και 7 που δεν αντάλλαξαν το εισιτήριο τους με πρόσκληση για το ματς (09/03, 22:05) με Μπεσίκτας ότι μπορούν να το πράξουν και την Πέμπτη εξέδωσε ο Ολυμπιακός.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τιμωρηθεί από την UEFA και 3.000 θέσεις της Θύρας 7 θα είναι κλειστές στο ματς με τον σύλλογο της Τουρκίας για τους «16» του Europa League.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων, ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας των θυρών 3 έως 7 οι οποίοι δεν ανταλλάξαν το εισιτήριο διαρκείας τους με πρόσκληση, ότι θα μπορούν να προβούν στην ανταλλαγή και αύριο Πέμπτη 8/3 με ώρες (10:00 – 18:00) από το εκδοτήριο της θύρας 17.

Υπενθυμίζεται ότι απαιτείται η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας και φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι οι θέσεις στις θύρες 3 έως 7 εξαντλήθηκαν και διαθέσιμες υπάρχουν μόνο στην θύρα 23.

Οι κάρτες διαρκείας των θυρών 3 έως 7 δεν ισχύουν για τον αγώνα με την Μπεσίκτας και οι κάτοχοι θα πρέπει να ανταλλάξουν το διαρκείας τους με πρόσκληση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x