Stoiximan Super League

Ενισχύει τα «Ευχοστολίδια» ο Ατρόμητος

Σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας βρέθηκε αντιπροσωπεία του Ατρόμητου προκειμένου να ενισχύσει το πρόγραμμα «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ.

Το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ «Ευχοστολίδια» ενισχύει και φέτος ο Ατρόμητος, κάνοντας πράξη το σύνθημα του Οργανισμού «Μαζί ζωντανεύουμε τις ευχές των παιδιών και κάνουμε τα Χριστούγεννα τους μαγικά».

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Περιστερίου βρέθηκε χθες σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας και πήρε πέντε από τα «Ευχοστολίδια» που έχουν ζωγραφίσει 3.000 παιδιά των 12 Σωματείων του διευρυμένου δικτύου της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», για να δουν τη χριστουγεννιάτικη τους ευχή να γίνεται πραγματικότητα.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Στόϊτσεφ, Ντιγκινί οι οποίοι ανέλαβαν να υλοποιήσουν την επιθυμία των παιδιών. Ο Μπρίτο επέστρεψε με μια φόρμα γυμναστικής, ο Λε Ταλέκ με ένα mp3, ο Τόνσο με ένα ρολόι, ο Στόιτσεφ με μια μπάλα και ο Ντιγκινί με ένα ζευγάρι παπούτσια

Με την παράδοση του δώρου οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου έλαβαν και τη ζωγραφιά των παιδιών για να θυμούνται πάντα αυτή τη σημαντική τους προσφορά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x