Euro 2016

Ενισχύει τη Σερβία ο Μιλιβόγεβιτς

Στις κλήσεις της εθνικής Σερβίας για τα προκριματικά του Euro 2016 βρίσκεται ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, την ώρα που βρίσκεται σε αναμονή των επαφών Ολυμπιακού και Άντερλεχτ για να συνεχίσει στο Λιμάνι.

Εκ νέου στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της Σερβίας βρίσκεται ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο 24χρονος μέσος που περιμένει νέα και για το... μέλλον του, μιας και ο Ολυμπιακός θα διαπραγαμευτεί με την Άντερλεχτ την κανονική μεταγραφή του, συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Ράντοβαν Τσούρτσιτς για τα ματς των προκριματικών του Euro 2016 κόντρα σε Αζερμπαϊτζάν (εντός) και Δανία (εκτός).

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπάρχει το όνομα ενός πρώην "ερυθρόλευκου", του Λιούμπομιρ Φέισα, που επανέρχεται.

Τερματοφύλακες: Βλάντιμιρ Στόικοβιτς (Μακάμπι Χάιφα), Ζέλικο Μπέρκιτς (Κάλιαρι), Ζίβκο Ζίβκοβιτς (Παρτιζάν)

Αμυντικοί: Ντούσαν Μπάστα (Λάτσιο), Νέναντ Τόμοβιτς (Φιορεντίνα), Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Νίκολα Μακσίμοβιτς (Τορίνο), Ματίγια Νάστασιτς (Σάλκε), Στέφαν Μίτροβιτς (Φράιμπουργκ), Αλεκσάνταρ Κολάροβ (Μάντσεστερ Σίτι), Ιβάν Ομπράντοβιτς (Μαλίν)

Μέσοι: Ράντοσαβ Πέτροβιτς (Ντιναμό Κιέβου), Λιούμπομιρ Φέισα (Μπενφίκα), Νεμάνια Μάτιτς (Τσέλσι), Νεμάνια Γκούντελι (Άλκμααρ), Λούκα Μιλιβόγεβιτς (Ολυμπιακός) Φίλιπ Τζούριτσιτς (Σαουθάμπτον), Άντεμ Λιάγιτς (Ρόμα), Ζόραν Τόσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Φίλιπ Κόστιτς (Στουτγκάρδη)

Επιθετικοί: Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς (Άντερλεχτ), Λάζαρ Μάρκοβιτς (Λίβερπουλ), Πέταρ Σκούλετιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x