Stoiximan Super League

Ενίσχυση εδώ και τώρα για Παναθηναϊκό

Εντείνει τις προσπάθειες για δεύτερη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Πλατανιά. Σε διπλό ταμπλό οι ενέργειες του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν σαφής μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πλατανιά: η ομάδα χρειάζεται άμεση ενίσχυση από παίκτες που θα τη βοηθήσουν ουσιαστικά.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που ασχολείται… νυχθημερόν από τη μέρα που ανέλαβε με τα ζητήματα της ομάδας, δουλεύει σε διπλό ταμπλό για το καλύτερο δυνατό. Ο τεχνικός διευθυντής έχει εντείνει τις προσπάθειες για τις αποδεσμεύσεις όσων δεν υπολογίζονται (Σάμπα, Ιβανόφ, Ρινάλντι) και την πραγματοποίηση τουλάχιστον μίας μεταγραφής άμεσα. Μάλιστα φημολογείται πως σήμερα θα αναχωρήσει για το εξωτερικό...

Είναι αλήθεια πως προτεραιότητα για τους «πράσινους» αποτελεί η ενίσχυση στη θέση του επιτελικού μέσου. Αν, δε, υπήρχε θέση ξένου, πιθανότατα θα είχε ήδη αποκτηθεί ο Σοτζέι Μασούντ από τον Πανιώνιο. Επειδή όμως ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν έχει ακόμη αποχωρήσει και δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση ξένου, οι επιλογές για την ώρα περιορίζονται στην κοινοτική αγορά.

Μένει να φανεί αν στο «τριφύλλι» θα κρίνουν πως δεν μπορούν να περιμένουν την αποδέσμευση του Ιμπάρμπο και θα κινηθούν για κοινοτικό, εφόσον βρεθεί παίκτης που να καλύπτει τα «θέλω» τους ή θα κάνουν υπομονή για να ξεφορτωθούν τον Κολομβιανό με κίνδυνο να πορευτούν για αρκετά ματς ακόμη με ελλιπές ρόστερ στη συγκεκριμένη θέση.

Στη λίστα του Παναθηναϊκού υπάρχει πάντα και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά προέχει το «δεκάρι», αφού εκεί εντοπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και θεωρεί πως ο Σοτζέι Μασούντ μπορεί να δώσει λύσεις χωρίς να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x