Αγγλία

Ενίσχυση για Μίντλεσμπρο

Στην απόκτηση του Μπερνάρντο Εσπινόζα από τη Σπόρτινγκ Χιχόν, προχώρησε η Μίντλεσμπρο. Δείτε το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή αλλά και τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Στην δεύτερη της μεταγραφή, ενόψει της νέας σεζόν που θα την βρει να αγωνίζεται στην Premier League, προχώρησε η Μίντλεσμπρο. Μετά την απόκτηση του αριστερού εξτρέμ ,Βίκτορ Φίσερ, η Μπόρο πήρε και τον Μπερνάρντο Εσπινόζα, που έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο ισπανικός σύλλογος επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Κολομβιανού στόπερ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει σε κάτι περισσότερο από ενάμιση μήνα.

Ο 26χρονος ύψους 192 εκατοστών Εσπινόζα, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σεβίλλης, ενώ το καλοκαίρι του 2011 ανέβηκε στην ανδρική ομάδα. Δόθηκε δανεικός στη Ρασίνγκ Σανταντέρ και μετά στη Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία και τον αγόρασε.

Ο Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός, απέρριψε Μπόρνμουθ και Γουότφορντ για χάρη της Μίντλεσμπρο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x