Γ' Εθνική

«Εννοείται ότι θα ενισχυθεί ο Άρης»

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου, Ανδρέας Σκέντζος διαβεβαίωσε ότι ο Άρης θα κάνει μεταγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην εικόνα του Άρη στο ματς με τον Καμπανιακό, στο οποίο επικράτησε 3-0 στη Χαλάστρα στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής, αλλά και στα μεταγραφικά αναφέρθηκε ο Ανδρέας Σκέντζος. Ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου επεσήμανε ότι θα ενισχυθεί η ομάδα του το καλοκαίρι σε αρκετές θέσεις.

«Για εμάς ήταν άλλη μια Κυριακή χαρούμενη. Όπως συνηθίσαμε φέτος έτσι και σε αυτό το παιχνίδι κερδίσαμε με ένα πολύ καλό σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση, είχαμε διάθεση πάθος και ευκαιρίες. Στο δεύτερο μπήκαμε με το ίδιο σκεπτικό, πετύχαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε και περισσότερα», είπε αρχικά, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Καμπανιακό.

Για το αν έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν επεσήμανε: «Εννοείται ότι θα ενισχυθούμε σε μερικές θέσεις. Να τελειώσει η χρονιά με το καλό και θα δούμε τις κινήσεις».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να διακοπούν οι επαφές με παίκτες, εφόσον διαρρεύσουν τα ονόματα τους, τόνισε: «Ότι έχει πει ο κ. Αναστόπουλος αυτό και ισχύει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x