Stoiximan Super League

Ενόχ και Σιλά για Παναθηναϊκό!

Ο Εγιόνγκ Ενόχ και ο Γιακούμπα Σιλά είναι δύο λύσεις που εξετάζονται από τον Παναθηναϊκό για την αντικατάσταση του Ζέκα, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο Παναθηναϊκός κινείται άμεσα για την αντικατάσταση του Κάρλος Ζέκα και ήδη δύο παίκτες εξετάζονται σοβαρά για τη θέση του μέσου.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει τον 31χρονο Καμερουνέζο Εγιόνγκ Ενόχ, που είναι ελεύθερος, και τον 27χρονο Γάλλο (με ρίζες από το Μάλι) Γιακούμπα Σιλά, που ανήκει στη Ρεν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός έχει μεν καλυμμένες τις πέντε θέσεις ξένων, ωστόσο μπορεί να αποκτήσει έναν ακόμη καθώς ο Μπράις Καμπέσας είναι κάτω των 21 ετών.

Ο Ενόχ έχει μία αξιόλογη καριέρα πίσω του, καθώς από το 2008 μέχρι το 2014 ανήκε στον Άγιαξ, ενώ έχει περάσει από Φούλαμ και Αντάλιασπορ. Μετρά 51 συμμετοχές και 2 γκολ με την εθνική Καμερούν, ενώ την περασμένη περίοδο είχε 25 εμφανίσεις με τη Σταντάρ Λιέγης.

Ο Σιλά, που έχει γεννηθεί στη Γαλλία αλλά είναι διεθνής με το Μάλι (28 φορές), έχει παίξει σε Κλερμόν, Άστον Βίλα, Ερτσίγεσπορ και Ρεν, στην οποία ανήκει με συμβόλαιο μέχρι το 2019. Την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στη Μονπελιέ έχοντας 20 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x