Champions League

Ενός λεπτού σιγή στην κλήρωση της UEFA για τα θύματα στη Νίκαια

Τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων της Νίκαιας εξέφρασε η UEFA και ανακοίνωσε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη σημερινή κλήρωση που θα γίνει στη Νιόν.

Σοκαρισμένοι είναι κι οι άνθρωποι της UEFA από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Νίκαια και έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι.

Η UEFA συντετριμμένη από το χτύπημα στην οικοδέσποινα του EURO 2016, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων και ανακοίνωσε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη σημερινή κλήρωση (15/07, 13:00) που θα γίνει στη Νιόν.

Στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19, οι παίκτες θα τηρήσουν επίσης ενός λεπτού σιγή και θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια.

Αναλυτικά:

«Η UEFA είναι συγκλονισμένη και βαθιά συγκινημένη από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε χθες στη Νίκαια.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας προς το έθνος της Γαλλίας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων. Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουε την αλληλεγγύη μας προς το λαό της πόλης της Νίκαιας, που ήταν φοβεροί οικοδεσπότες μας κατά τη διάρκεια του EURO 2016.

Θα υπάρξει ενός λεπτού σιγή στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου για το Champions League, που θα γίνει στη Νυόν. Οι παίκτες τους Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19, επίσης θα κρατήσουν ενός λεπτού σιγή, στα παιχνίδια που θα γίνου σήμερα, και θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια, στη μνήμη των θυμάτων
».

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x