Stoiximan Super League

Ενοχλημένοι με Μολέδο στον Παναθηναϊκό!

Εντονη είναι η ενόχληση στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, μετά το αίτημα του τελευταίου να μην πάει Τούμπα. Η ενέργειά του κρίνεται unfair και είναι Νο1 θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια.

Αν η παραμονή του στον Παναθηναϊκό ΠΡΙΝ ήταν αμφίβολη, τώρα, μάλλον, κρίνεται κάτι παραπάνω από δύσκολη…

Ο Ροντρίγκο Μολέδο επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους και ζήτησε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, γεγονός, ωστόσο, που φέρνει… αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM και επιβεβαίωσε η ΠΑΕ, οι άνθρωποι της διοίκησης, είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά του Βραζιλιάνου αμυντικού, που επέλεξε να μη συμμετάσχει στον… πόλεμο της Τούμπας! Η ενέργειά του κρίνεται ως unfair και είναι, αυτήν τη στιγμή, το Νο. 1 θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, το θέμα, όμως, πλέον, είναι να δούμε πώς θα γίνει αυτό… Μόλις χθες, άλλωστε, φίλοι του Παναθηναϊκού, ακριβώς επειδή τον έχουν πολύ ψηλά στην εκτίμησή τους και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, του έκαναν διαδικτυακό «ντου» στο Instagram, προκειμένου να τον πείσουν να μείνει στην Αθήνα και τη νέα σεζόν!

Ο ίδιος ο Μολέδο, δε, στο τελευταίο παιχνίδι, με τον Πανιώνιο, είχε δείξει τρομερό πάθος και πραγματικά, η μεταστροφή του αυτή είναι εντυπωσιακή και προκαλεί ερωτηματικά. Παραμονές, ξαναλέμε, του αγώνα με τον ΠΑΟΚ! Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θεωρούν πως ο 29χρονος δεν έχει απολύτως τίποτα, την κρίνουν, τουλάχιστον, ως περίεργη και πλέον, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες, μετά το φινάλε των πλέι οφ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x