Stoiximan Super League

Ενοχλήσεις ο Βράνιες, εκτός από το φιλικό με Πλατανιά

Ο Όγκνιεν Βράνιες είχε ενοχλήσεις στη γάμπα και προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής για το φιλικό της ΑΕΚ την Πέμπτη με τον Πλατανιά.

Ένα ακόμη πρόβλημα, έστω κι αν όχι τόσο σημαντικό όσο τα τελευταία, προέκυψε στην ΑΕΚ. Ο Όγκνιεν Βράνιες παρουσίασε ενοχλήσεις στη γάμπα και έμεινε για προληπτικούς λόγους εκτός προπόνησης, αλλά και εκτός αποστολής για το κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Πλατανιά την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (19:30).

Εκτός πλάνων του Μανόλο Χιμένεθ είναι επίσης ο Άνταμ Τζανετόπουλος που θα υποβληθεί αύριο σε απεικονιστικό έλεγχο, ο Γιώργος Γιακουμάκης που συνεχίζει τη θεραπεία του και οι Βασίλης Λαμπρόπουλος, Ροντρίγκο Γκάλο και Μπακασέτας τα ατομικά τους προγράμματα. Σημειώνεται πως τραυματίας είναι και ο Βασίλης Μπάρκας.

Στην 25μελή αποστολή βρίσκεται και ο Πατίτο Ροντρίγκες, που επέστρεψε από την άδειά του. Αναλυτικά: Ανέστης, Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μπάμπης, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Βλαχομήτρος, Γιούσης, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αλμέιδα, Λιβάια, Μεληκιώτης, Αντωνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x