Ισπανία

Λουίς Ενρίκε: «Αποτέλεσμα που πονάει»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Λουίς Ενρίκε μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Μάλαγα, τονίζοντας ότι οι Καταλανοί πρέπει να διορθώσουν άμεσα τα πράγματα πριν από το παιχνίδι με τη Σίτι.

Ως αποτέλεσμα που πονάει, χαρακτήρισε ο Λουίς Ενρίκε την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Μάλαγα (1-0).

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να διορθώσει η ομάδα του τα κακώς κείμενα, επειδή ακολουθεί το παιχνίδι της Τρίτης για το Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Είναι ένα αποτέλεσμα που πονάει. Η Μάλαγα όμως έπαιξε πολύ καλά και πρέπει να πω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Ελπίζω μόνο η δική μας εικόνα να ήταν ένα ατύχημα. Πρέπει να διορθώσουμε άμεσα τα πράγματα γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τρίτη», ήταν τα λόγια του προπονητή των «μπλαουγκράνα» που στη συνέχεια επισήμανε ότι απλά δεν ήταν η μέρα της ομάδας του.

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά όμως η Μάλαγα κατάφερε να προηγηθεί στο μοναδικό λάθος που κάναμε. Τα λάθη όμως είναι λάθη. Δεν ήταν η μέρα μας, ούτε ατομικά ούτε συλλογικά. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να επιτεθούμε όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση και αυτό ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα. Δεχθήκαμε ένα γκολ και δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε. Δοκιμάσαμε πολλές σέντρες επειδή μας άφηναν περισσότερους χώρους στα πλάγια, όμως δεν είχαμε τύχη. Το πρωτάθλημα πάντως είναι μεγάλο και έχει ακόμη πολύ δρόμο», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x