Ισπανία

Ενρίκε: «Παράδειγμα ο Ντάνι Άλβες»

Την πίστη του προς το πρόσωπο του Ντάνι Άλβες έδειξε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, που όμως τόνισε ότι το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Βραζιλιάνου είναι θέμα της διοίκησης.

Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Ντάνι Άλβες ο Λουίς Ενρίκε. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δήλωσε ότι ο Βραζιλιάνος είναι από τους πιο σωστούς παίκτες στα αποδυτήρια, όμως ξεκαθάρισε ότι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του (λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι) δεν είναι στο χέρι του αλλά στης διοίκησης.

«Ο Ντάνι έχει νοοτροπία νικητή ενώ είναι και ένας από τους καλύτερους παίκτες (σ.σ. σε συμπεριφορά) στα αποδυτήρια. Εγώ τον ήξερα ως παίκτη και τώρα τον ξέρω και ως άνθρωπο. Είναι ένα πραγματικό παράδειγμα για το πως πρέπει να είναι ένας ποδοσφαιριστής. Μπορείτε να δείτε την εμπιστοσύνη που έχω προς το πρόσωπό του όταν επιλέγω τη σύνθεση της ομάδας. Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει με το θέμα της ανανέωσής του καθώς δεν είναι δική μου απόφαση, αλλά της διοίκησης και έχει χρόνο μέχρι το τέλος της σεζόν για να αποφασίσει», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού που στη συνέχεια μίλησε για τον Σέρχιο Μπουσκέτς που ανανέωσε μέχρι το 2019.

«Η είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Μπουσκέτς είναι φανταστική. Είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Μοναδικός παίκτης και εξαίρετος επαγγελματίας», είπε ο 44χρονος προπονητής που αναφέρθηκε και στον Λουίς Σουάρες ο οποίος πέτυχε δύο γκολ μεσοβδόμαδα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Πιστεύω ότι ο Σουάρες είναι καλός μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Όλοι στην ομάδα είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή του και δεν περιμέναμε τα δύο του γκολ ενάντια στη Σίτι για να διαπιστώσουμε το τι είναι σε θέση να κάνει», δήλωσε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα»που στο τέλος μίλησε για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Γρανάδα.

«Κάποιες φορές περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι ενώ κάποιες άλλες το αντίθετο. Η Γρανάδα από την πλευρά της είναι σε δύσκολη θέση και θα τα δώσει όλα προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς, οπότε εμείς πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τα περισσότερα παιχνίδια μας ενάντια σε αντιπάλους όπου κλείνονται στο δικό τους μισό του γηπέδου, όμως πάντα βρίσκουμε λύση», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x