Stoiximan Super League

«Ενθουσιασμένος και έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο»

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή ρυθμίζει η πλευρά του Ζιλμπέρτο με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. «Είναι έτοιμος», δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κλείσει-εκτός σοβαρού απροόπτου θετικά-το θέμα του Ζιλμπέρτο Σίλβα για τον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να έρχεται αμέσως μετά στην Αθήνα για τις υπογραφές και για να πιάσει δουλειά. Η πλευρά του Βραζιλιάνου βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Αθηνά Μπαλωμένου για τη ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών που αφορούν κάποιους όρους στο συμβόλαιό του και ορισμένα μπόνους.

Ο εκπρόσωπος του παλαίμαχου άσου, Πάουλο Βιλιένα, μιλώντας στην «Πράσινη» επιβεβαίωσε πόσο προχωρημένες είναι οι συζητήσεις. «Υπάρχουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες που δεν έχουν ρυθμιστεί, αλλά είναι δεδομένο πως πλέον εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Πράγματι υπήρχε μια συνάντηση του Ζιλμπέρτο με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκή χώρα», τόνισε.

Παράλληλα, μετέφερε τον ενθουσιασμό του Ζιλμπέρτο για την προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα και δήλωσε βέβαιος πως θα είναι απόλυτα έτοιμος να αντεπεξέλθει στα νέα του καθήκοντα. «Ο Ζιλμπέρτο μιλά διαρκώς με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και το να επιστρέψει είναι κάτι που τον ενθουσιάζει και το έχει αναφέρει αρκετές φορές. Μετά το τέλος της καριέρας του διαρκώς μελετούσε και έκανε μαθήματα για να προετοιμάσει τον εαυτό του για να δουλέψει σε ένα τέτοιο πόστο και για τις ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν στην πορεία. Σε περίπτωση που υπογράψει με τον Παναθηναϊκό να είστε σίγουροι πως θα είναι απόλυτα έτοιμος. Έχει τεράστιο κίνητρο για μια τέτοια πρόκληση. Θα είναι το ίδιο αποτελεσματικός και ποιοτικός στη δουλειά του, όπως ήταν την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x