Champions League

Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του ο Μέσι (pics)

Απόλυτα ικανοποιημένος από την 90λεπτη απόδοσή του, δήλωσε ο Μέσι, μετά το 6-1 της Μπαρτσελόνα επί της Ρόμα. Ο Αργεντίνος δεν παρέλειψε να ανεβάσει και φωτογραφίες από τα αποδυτήρια.

Έβγαλε όλο τον αγώνα, βρήκε δύο φορές δίχτυα -συμβάλλοντας στην μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρόμα με 6-1- και έφτασε τον Ρονάλντο στην κορυφή των ποδοσφαιριστών που πετυχαίνουν σε ευρωπαϊκό παιχνίδι από 2 γκολ και πάνω.

Μπορούμε να πούμε, δηλαδή, πως η χθεσινή ήταν μια καλή βραδιά για τον Μέσι, όπως άλλωστε παραδέχθηκε και ο ίδιος: «Είμαι χαρούμενος τόσο για το τελικό αποτέλεσμα όσο και για το γεγονός ότι μπόρεσα να παίξω για 90 λεπτά. Κάνω ένα βήμα κάθε φορά και ευτυχώς όλα πάνε καλά».

Αυτό φάνηκε άλλωστε και από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Αργεντινός στο Instagram.

Στην μία ποζάρει αγκαλιασμένος με τον Ζεράρ Πικέ, ενώ στη δεύτερη Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρεζ φωτογραφίζονται μαζί με τον Ισπανό παγκόσμιο πρωταθλητή του MotoGP και πιστό οπαδό της Μπαρτσελόνα, Χόρχε Λορένθο.

inner

inner

Σύμφωνα με τον 28χρονο επιθετικό, η απουσία του έδειξε ότι ο ίδιος δεν αποτελεί την αρχή και το τέλος της ομάδας: «Ποτέ δεν είπαμε πως η Μπαρτσελόνα στηρίζεται μόνο σε μένα και αυτό αποδείχθηκε κατά την διάρκεια της απουσίας μου. Ήταν δύσκολο για μένα να είμαι εκτός αλλά απόλαυσα τον τρόπο με τον οποίο παίζαμε».

Το γεγονός ότι οι Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρεζ είναι φίλοι και εκτός γηπέδου δεν είναι ο μόνος λόγος για την επιθετική καταιγίδα των Καταλανών: «Δεν είμαστε μόνο εμείς οι τρεις», τονίζει ο Μέσι «όλη η ομάδα κάνει το καλύτερο και υπάρχει καλό κλίμα. Προσπαθούμε να είμαστε επαγγελματίες αλλά και να το απολαμβάνουμε καθημερινά. Είμαστε ενωμένοι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Επιμέλεια: Μαρία Ζαφειράτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x