Champions League

Ενχελς: «Είχαμε ευκαιρίες, δεν είχαμε τύχη»

Στις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του Ολυμπιακού απέδωσε το 0-2 της Γιουβέντους ο Μπιόρν Ενχελς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκης».

Ο Βέλγος σέντερ μπακ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως δεν είχαν τύχη στον όμιλο κόντρα τις μεγάλες ομάδες και στα ματς απέναντί τους και θα κρατήσουν την εμπειρία από τις έξι αναμετρήσεις του τέταρτου ομίλου και θεωρεί πως θα έπρεπε να ανεβάσουν το επίπεδό τους για να έχουν τύχη να τις κοντράρουν. Ζήτησε βελτίωση στην άμυνα και έδωσε σύνθημα για τα ματς πρωταθλήματος που ακολουθούν.

Αναλυτικά: «Σήμερα, είχαμε αρκετές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα, αλλά μας έλειψε ξανά η τύχη. Γενικώς, δεν είχαμε τύχη σε αυτή τη φάση των ομίλων, όπου παίξαμε απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες, όπως είναι η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα, όμως πρέπει να κρατήσουμε την εμπειρία για τη συνέχεια.

Όταν παίζεις απέναντι σε παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου πρέπει να ανεβαίνει και το δικό σου επίπεδο, δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, παρότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ξεκινώντας από το Σάββατο, με όλο το σεβασμό γιατί είμαστε Ολυμπιακός και στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζεις απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και είναι πολύ δύσκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x