Stoiximan Super League

Επαφές για Περίτσα, αλλά… (vids)

Την περίπτωση του Στίπε Περίτσα που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ουντινέζε από την Τσέλσι φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ο Αντρεά Στραματσόνι, όμως υπάρχει πρόβλημα με τις προθέσεις του Κροάτη φορ.

Επιθετικούς που θα μπορέσουν να αναλάβουν το βάρος του σκοραρίσματος του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν ψάχνει ο Αντρεά Στραματσόνι σε συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου.

Ένας από τους παίκτες που φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως είναι ο Στίπε Περίτσα. Πρόκειται για τον Κροάτη επιθετικό της Ουντινέζε, ο οποίος είναι δανεικός από την Τσέλσι και όλα δείχνουν πως στο τέλος της σεζόν θα κληθεί να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Ο 21χρονος φορ αποτελεί αυτή τη στιγμή τρίτη επιλογή στην ιταλική ομάδα, η οποία θα πρέπει για να τον κρατήσει να καταβάλει 4 εκατ. ευρώ στους «μπλε».

Από την πλευρά του, ο Περίτσα δεν έχει πρόβλημα να παίξει σε άλλη ομάδα, όμως προτιμά αυτό να συμβεί με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό. Τη φετινή σεζόν ο Κροάτης επιθετικός μετράει 12 συμμετοχές στη γειτονική χώρα, με 3 γκολ σε 614’ στο ενεργητικό του.

Δείτε τα βίντεο







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x