«Καυτές» εξελίξεις ενόψει με τον Δημήτρη Κουρμπέλη!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μπορεί να φέρει τα περισσότερα χρήματα τον Ιανουάριο, καθώς στο «τριφύλλι» περιμένουν προτάσεις έως και τρία εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή αμυντικό χαφ!

Ο «Κούρμπε», βέβαια, ανήκει στην κατηγορία παικτών, που στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν να είναι οι τελευταίοι που θα τεθεί θέμα να πουληθούν. Ο 24χρονος, άλλωστε, είναι ένα από τα πιο σημαντικά «εργαλεία» που έχει στα χέρια του ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη φετινή, πολύ δύσκολη σεζόν.

Από την άλλη, όμως, οι προτεραιότητες και τα «θέλω» αλλάζουν, όπως κυλούν τα πράγματα, αφού ο Κουρμπέλης, όπως προείπαμε, είναι αυτήν τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να φέρει τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, αν υπάρξει πώλησή του σε ομάδα του εξωτερικού.

Ήδη, τον αρχηγό του «τριφυλλιού» έχουν στο «στόχαστρό» τους αρκετές ομάδας της Ευρώπης και, δεδομένα, αν επιχειρήσει κάποια να τον αποκτήσει, θα πρέπει να δώσει ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα, δηλαδή, που θα έδιναν πολύ μεγάλη «ανάσα» στον Παναθηναϊκό, αν αναλογιστεί κανείς πως μέσα στο επόμενο δίμηνο η ομάδα χρειάζεται, περίπου, πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, και αναμένεται να γίνουν κάποιες επαφές, ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξουν πιο σημαντικές εξελίξεις…

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ