Stoiximan Super League

Επαφές (και) με Αρέγκι η ΑΕΚ

Ο 26χρονος μεσοαμυντικός της Ατλέτικο Τεμπερλέι είναι μεταξύ των παικτών με τους οποίους μιλά η ΑΕΚ.

Διέρρευσε το πρώτο όνομα με το οποίο η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές για την ενίσχυση στη θέση του μεσοαμυντικού εν όψει Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο 26χρονος Αργεντινός είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει η «Ένωση» για να ενισχυθεί το χειμώνα, όχι όμως και ο μοναδικός.

Ο Αρέγκι, γεννημένος στις 12 Αυγούστου του 1992, άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Ατλέτικο Τεμπερλέι το 2014 και ανήκει εκεί μέχρι και σήμερα. Το 2017 έπαιξε στη Μόντρεαλ Ίμπακτ του MLS μετρώντας 8 συμμετοχές στο MLS, ενώ φέτος παίζει στην Ατλέτικο Σαν Μαρτίν του Τουκουμάν μετρώντας ήδη 10 συμμετοχές.

Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν σκληροτράχηλο παίκτη, που μετρά 35 κίτρινες κάρτες σε 88 επίσημες συμμετοχές στην καριέρα του (καθώς και δύο αποβολές). Παρότι δεν είναι πολύ ψηλός, έχει ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι και έχει μεγάλο ποσοστό στις διεκδικήσεις της μπάλας στη μεσαία γραμμή.

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει άμεσα τη θέση του μέσου, για να κινηθεί για εξτρέμ, ενώ σύμφωνα με τη Live Sport υπάρχει «παράθυρο» για την προσθήκη κι ενός μπακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x