Stoiximan Super League

Επαφές Ρόκα με Ινσούα και Βαγιαννίδη εν όψει

Επί τάπητος οι δύο δύσκολες υποθέσεις για ανανέωση συμβολαίου στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει ήδη σε ρυθμούς… ντέρμπι, καθώς θα αντιμετωπίσει τρεις φορές τον ΠΑΟΚ και μία την ΑΕΚ στο αμέσως προσεχές διάστημα. Το ευχάριστο για τον Γιώργο Δώνη είναι πως διαθέτει γεμάτο οπλοστάσιο για αυτά τα παιχνίδια. Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει την δική του δουλειά. Όχι με μεταγραφές, αν και πάντα υπάρχει ένα «παραθυράκι» απόκτησης επιθετικού από τώρα, αλλά περισσότερο για τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» έχει προγραμματίσει επαφές με τον Εμάνουελ Ινσούα και τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Η πρόταση της Αλ Ουάχντα δεν έφτασε ούτε χθες, οι μέρες περνούν και οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Αργεντινός αριστερός μπακ μειώνονται. Απομένουν πέντε μέρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Όσον αφορά στον νεαρό μέσο, ο Ρόκα θα του μεταφέρει την επιθυμία να μείνει και να πάρει ευκαιρίες, καθώς υπάρχει πλάνο για την αξιοποίηση των παικτών από τις ακαδημίες και ήδη αρκετοί εξ αυτών έχουν καταγράψει φέτος αρκετές συμμετοχές.

Επίσης όλα δείχνουν πως ο Γιοάν Μολό θα επιστρέψει στη Γαλλία, με την Ορλεάν να επιθυμεί σφόδρα την απόκτησή του και να αναζητείται η φόρμουλα που θα γίνει αυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x